Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - CUMPATAREA  


XIV - CUMPATAREA


Corespondenta astrologica: Venus, in sensul armoniei si ponderarii.Mitologie: Nemesis, zeita greaca a masurii si cumpatarii, pastratoarea ordinii divine.Yi Jing: 15 Kien/Modestia.


Descriere


Cumpatarea inseamna "masura justa". Armonia, echilibrul, calmul si pacea sufleteasca constituie trasaturile caracteristice Cumpatarii. Cartea simbolizeaza experienta benefica de a fi sanatos si echilibrat sufleteste, de a ne aprecia si respecta pe noi insine si in armonie cu mediul inconjurator, vindecarea si insanatosirea.Profesional: Cartea simbolizeaza o atmosfera de lucru amicala, armonioasa, rezolvarea cu calm a sarcinilor, un ritm de lucru care ne permite sa ramanem calmi si degajati. Aceasta stare nu are nimic de-a face cu lenea, lipsa de interes, slabiciunea sau neglijenta. Dimpotriva, ea reprezinta o liniste plina de vigoare, care permite sa se actioneze cu siguranta si eficienta pentru atingerea scopului.Constiinta: Simbolizeaza armonia dintre corp, suflet si spirit, impacarea cu noi insine, ca suntem in armonie cu Marele Intreg, intr-o stare de detasare calma, ca ne apreciem si am lasat in urma excesul de zel, chinuitoarele indoieli si autoacuzarea vinovata. Astfel, vom putea sa indreptam pasii altora spre fericire si sa fim un exemplu demn de urmat.Relatii personale: Cartea simbolizeaza faza pasnica a intelegerii armonioase, intalnirii amicale si deschise, a atractiei dragastoase. Aceasta experienta poate fi traita numai in liniste. Intimitatea sufleteasca si modestia plina de farmec vor fi trasaturile acestei experiente. Cartea poate anunta legaturi noi care vor aduce fericire.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu