Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - DIAVOLUL  


XV - DIAVOLUL


Corespondenta astrologica: Pluto, sub forma expresiei puterii intunecate.Mitologie: Tentatia, principele lumesc, ingerii cazuti Semhasal, Azazel, Helel, Samael si Luceafarul Diminetii cel decazut, Lucifer, identificat cu Satana; Iuda, tradatorul.Yi Jing: 36 Ming I/Intunecarea Luminii.


Descriere


Dintre toate cartile de Tarot, Diavolul poate fi deslusit cel mai greu (corespunzator naturii sale), intrucat pentru fiecare are o infatisare anume. Partea comuna rezida in experienta dependentei, lipsei de vointa, esecului. Corespunde laturii intunecate a mai multor carti de Tarot. Ca tentatie ne apare de cele mai multe ori intr-o forma imbietoare. Cartea ne arata ca ne jucam cu focul si trebuie sa fim atenti sa nu ne frigem degetele. Intr-un plan profund, cartea simbolizeaza ca, in contextul intrebarii puse, intram in contact cu latura noastra intunecata.Profesional: Diavolul inseamna ca forta morala, convingerile si bunele noastre principii sunt supuse ispitei. Poate fi vorba de afaceri posibile care asigura un castig gras pentru ca abuzam de nestiinta partenerului de afaceri. Este posibil sa ni se dea sarcini care contravin principiilor noastre, iar daca le refuzam suntem in pericol. Si in acest caz, Diavolul este viclean, ne ofera "ajutor" pentru linistirea constiintei: afacerea murdara pare o adevarata binefacere, nu avem retineri morale.Constiinta: Cartea arata ca ajungem sa ne cunoastem laturile intunecate, experiente care ne ajuta sa devenim constienti de lipsa noastra de libertate. Rareori este vorba de obsesie, pofta de putere si dorinta de a ucide sau de dependenta sufleteasca. De regula, este vorba de laturile murdare ale existentei cotidiene, de care ne rusinam, dar de care nu ne putem debarasa: neseriozitatea, minciuna, cleptomania sau goana dupa placeri. Cartea simbolizeaza si ideile fixe pe care le urmarim obsesiv sau poate exprima o conceptie de viata in care ne temem de raul "din afara" fara sa ne dam seama ca privim in oglinda sufletului nostru.Relatii personale: Diavolul isi prezinta latura cea mai "seducatoare": tentatiile excitante, pasionale si senzuale, dar trebuie inteleasa si ca avertisment. Poate indica orice fel de degenerare nefericita a unei relatii, cum sunt complicatiile sufletesti, dependenta, tirania, senzualitatea plina de cruzime si mentalitatea de santajist.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu