Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - JUSTITIA  


XX - JUSTITIA


Corespondenta astrologica: Jupiter/Uranus, in legatura armonioasa cu Soarele sau semnul Varsatorului, ca expresie a eliberarii si mantuirii.Mitologie: Dezgroparea comorii; Eliberarea frumoasei prizoniere; Descoperirea elixirului vietii; dar si Zeii si Eroii inviati din morti sau scapati din imparatia subpamanteana: Inanna, Osiris, Orfeu, Odiseu, Heracle, Psiheea si Enea.Yi Jing: 40 Hië/Eliberarea.


Descriere


Cartea Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Semnificatia unei carti trebuie intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata, cat si simbolurile sufletesti si mitologice din spatele ei. Cartea are o semnificatie strabatuta in totalitate de sentimentul fericirii, simbolizeaza pasul decesiv al devenirii de sine si orice forma de eliberare de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe sau timiditate. Poate constitui si un indiciu cu privire la faptul ca "comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte.Profesional: Cartea indica o faza decisiva, in legatura cu o concediere sau alta schimbare hotaratoare. Semnifica faptul ca resimtim despartirea ca pe o eliberare si noua cale ne va duce spre adevarata noastra chemare. Cand aceasta carte apare fara legatura cu modificari in plan profesional, ea este un indiciu asupra eliberarii de orice grija si apasare. Pe planul evenimentelor aceasta carte semnifica incheierea cu succes a unor examene, indatoriri sau proiecte deosebite.Constiinta: Justitia ne arata ca suntem in fata pasului hotarator de a mantui partile intunecate pentru a descoperi adevarata si luminoasa lor infatisare. Poate reprezenta trairi care ne fac sa intelegem ca ne-am izbavit de trairi si fixatii mai vechi. Reprezinta trezirea dintr-o existenta oarba si dobandirea constiintei asupra infinitei libertati si maretiei Creatiei.Relatii personale: Cartea arata ca vom gasi in relatia actuala sau in cea pe care o incepem adevarata "comoara". Nu este vorba de intalnirea propriu-zisa cu persoana visurilor noastre, ci profunda schimbare interioara, calea spre aceasta intalnire imbucuratoare.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu