Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - LUMEA  


XXI - LUMEA


Corespondenta astrologica: Jupiter in Pesti, ca expresie a mantuirii, sau Jupiter in relatie armonioasa cu Saturn, ca expresie a sfarsitului fericit.Mitologie: Paradisul regasit, Insula Raposasilor, Campiile Elizee.Yi Jing: 55 Fong/Abundenta.


Descriere


Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, in viata noastra acest lucru inseamna ca am ajuns la tinta. In putine cazuri insemna sfarsitul vietii, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare inseamna ca ne-am gasit locul care ni se cuvine. In planul experientei interioare inseamna ca am facut un pas important, decisiv, spre autodevenire, autenticitate si intreg. Lumea reprezinta evenimente fericite, care ne fac sa ne bucuram de existenta noastra. Profesional: Lumea ne arata ca ne-am ales profesia justa si ne-am ales acel loc de munca ce ne convine sau, cel putin, ne aflam pe calea cea buna. Aceasta nu inseamna ca nu mai pot avea loc evolutii ulterioare. Simbolizeaza bucuria si succesul in munca, deschidere si armonie in relatiile cu ceilalti, contacte cu strainatatea sau calatorii.Constiinta: Lumea reprezinta experienta fericita de a fi parcurs un pas important spre autodevenire si de a simti cu profunda satisfactie ca ne indeplinim adevarata menire in viata. Cartea arata cum, din haosul duritatilor si contradictiilor incipiente se naste, incet-incet, o imagine de ansamblu perfect oranduita.Relatii personale: Cartea arata ca "suntem acasa" sau ca ne aflam in pragul experientei fericite de a intalni partenerul, care ne va fi tovaras de viata. Legatura pe care o caracterizeaza cartea este o prietenie de durata, o comuniune de viata sau casnicie cu cea mai profunda semnificatie pentru viata si evolutia noastra.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu