Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - LUNA  


XVIII - LUNA


Corespondenta astrologica: Luna in Scorpion, sub forma cunoasterii intunecate a prapastiilor sufletului, sau soarele in a 8-a casa, sub forma coborarii in lumea subpamanteana.Mitologie: Labirintul regelui Minos din Creta, sau calatoriile lui Orfeu, Odiseu, Heracle, Psiheea si Enea in Hades.Yi Jing: 29 Kan/Abisul, Apa.


Descriere


Cartea Luna simbolizeaza misterioasa lume a intunericului, a noptii, in lumea de imagini a sufletului nostru. Partea luminoasa a lunii simbolizeaza visele romantice, fantezia si sensibilitatea. Cartea simbolizeaza in special latura intunecata, prapastiile ascunse ale sufletului nostru, temerile, cosmarurile, nesiguranta, presimtirile negre, groaza de Nevazut, teama de demonii din vechime care au denumiri noi: bacterii, virusi, atmosfera cu vapori de plumb, ploaie acida etc.Profesional: Cartea inseamna frica si nesiguranta locului de munca, ea se manifesta cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem motive sa ne temem, frica ramane. Angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite pentru un timp, dar nu pot fi eliminate. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii, teama din noi ar gasi imediat un alt simptom. Doar coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, poate vindeca aceste sentimente.Constiinta: Cartea indica o mare sansa, dar si un pericol. Este vorba despre o calatorie in adancuri, in Hades, care constituie cea mai mare provocare a vietii. Pericolul consta in labirintul in care ne ratacim sau se ascunde in joaca cu fortele subconstientului. Etapele si eforturile pe care le pretinde aceasta calatorie sunt prezentate in jocul mitic: Inannas in lumea subpamanteana.Relatii personale: Cartea indica caracterul dumnevoastra visator, romantic, care face sa nasca sentimente pline de doruri ascunse, de vise, insa isi pastreaza semnificatia de nesiguranta si temere. Poate simboliza relatii in care avem de luptat cu gelozia si teama de a nu fi parasit, dar si faptul ca relatia desemnata de dumneavoastra nu este decat un vis, de cele mai multe ori un cosmar.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu