Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - STEAUA  


XVII - STEAUA


Corespondenta astrologica: Jupiter in a 11-a casa, in sensul increderii si clarviziunii.Mitologie: Binah sau Sofia, ca principiu al ratiunii superioare sau cele 7 Coloane ale Intelepciunii - Preotesele oracolului zeitei Isis.Yi Jing: 61 Giung Fu/Adevarul Interior.


Descriere


Steaua este cartea sperantei, intelepciunii si perceperii conexiunilor superioare. Ea arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor duce in viitor si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperantele intemeiate. Adesea, nici nu suntem constienti de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate, privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele marcate de Stea. In talmacirea traditionala, Steaua este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevesteste o reusita imbucuratoare.Profesional: Cartea simbolizeaza faptul ca ne aflam la inceputul unei activitati de mari perspective: inceputul unei cariere sau alte intreprinderi de viitor. Proiectele, tratativele si asumarea afacerilor care au loc sub semnul acestei carti sunt de mare viitor si promitatoare de succes.Constiinta: Steaua arata ca ne planuim viitorul. Este vorba despre intelegerea profunda a unor interconexiuni superioare, care ne permit sa depasim ingustimea orizontului nostru. Este ca si cum am privi lucrurile din perspectiva de pasare, peste obstacolele care se ingramadesc in jurul nostru, permitand deschiderea unor vaste orizonturi asupra unui viitor fast.Relatii personale: Steaua semnaleaza intalniri cu semnificatie profunda si legaturi stimulatoare si de viitor. Relatiile de parteneriat se gasesc sub semnul unei stele norocoase.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu