Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - TURNUL  


XVI - TURNUL


Corespondenta astrologica: Uranus/Saturn, expresie a sfaramarii subite a crustei.Mitologie: Prevestirea tainica a regelui Baltazar; sau castrarea titanului Cronos de catre fiul sau, Zeus; construirea turnului din Babilon, trambitele din Jerihon, sfarsitul Sodomei si Gomorei.Yi Jing: 51 Dsen/Tulburarea, Zdruncinarea.


Descriere


Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Pot fi afectate principiile noastre de viata si conceptia despre siguranta si, nu in ultimul rand, prieteniile si relatiile de parteneriat. Turnul reprezinta acel concept care ne-a oferit siguranta si adapost, dar acum ne-a ramas stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, adevarate strafulgerari ale spiritului care prabusesc vechea conceptie. Este vorba de siguranta noastra si aceste schimbari neasteptate sunt percepute ca adevarate catastrofe. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.Profesional: Turnul arata ca suntem smulsi dintr-o situatie ingusta si rigida, pentru a ne desfasura in voie intr-un mediu mai viu. Aspectul revolutionar al acestei carti este exprimat printr-o regula care vine prin noi insine sau ne este anuntata. Cartea poate simboliza prabusirea unei tentative, neasteptata esuare a unor asteptari considerate certe. Indata ce ne vom elibera de ruine vom respira usurati, realizand ca am scapat dintr-o inchisoare familiara.Constiinta: Cartea semnifica o brusca si cutremuratoare intelegere care face sa se clatine, chiar sa se prabuseasca, convingerile ferme de pana acum. Este vorba, la inceput, de a constientiza lucruri neplacute pe care le-am purtat de mult in noi sub forma unor presimtiri rele. Acum, cand patrund in constiinta noastra, spulbera conceptiile rigide, chiar fortate, din conceptul nostru de siguranta, ramanand doar o gramada de cioburi. Turnul poate simboliza o constiinta revolutionara si trairea unei "experiente-Evrica" cand gasim solutia unei probleme ramase nerezolvate multa vreme.Relatii personale: Forta exploziva a acestei carti poseda ceva distructiv. Simbolizeaza prabusirea atunci cand ne cramponam prea tare de ceva sau de o relatie care devenise practic o inchisoare. Ea poate arata ca ne-am ascuns in spatele unui zid de raceala, rigiditate si inabordabilitate pentru ca acum sa ne deschidem unei noi relatii.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu