Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Dictionar de vise - interpretare vise - D  

dictionar vise D

DA: (afirmatie) vezi accept; (a oferi cuiva ceva) altruism, generozitate, capacitate de sacrificiu,

DANS: semn bun; cooperare, respectarea unor reguli impuse de altii pentru a ajunge la realizarea scopurilor propuse; (dansând singur) lipsa de griji; perioada fara probleme, nevoie de relaxare, dorinta de independenta, de exprimare libera a sentimentelor; libertate sexuala sau sentimentala; (dans în doi) dependenta totala de partener; dorinta de a depinde de celalalt; lipsa autoritatii si a libertatii personale; supunere, umilinta în fata altuia mai puternic; nevoia de a fi condus, ghidat, sfatuit; (dans în grup) participare, implicare, nevoia de a face parte dintr-o colectivitate; dorinta de integrare, dar pastrând independenta; (ansamblu de dans) nevoia de a fi instruit, dorinta de a ajunge la perfectiune; (dans ritmat) nevoie de actiune, de implicare totala, fuga de rutina si plictiseala; (dans popular, hora, sârba, polca etc) libertate deplina de miscare si exprimare, fara a mai tine cont de restrictii si reguli; independenta, rupere de orice tipar; (dans lent cu o persoana de sex opus sau dans erotic) dorinte, nevoie de afectiune si apropiere fizica; (dans clasic; menuet, cadril etc) educatie rigida care îsi limiteaza libertatea emotionala; incapacitatea de a te elibera de complexe sau restrictii impuse de societate; (tango) senzualitate, dorinte aprinse, dragoste înfocata, pasiune; (dans la discoteca) libertate, dorinta de rupere a oricaror limite sau interdictii, eliberare sexuala, lipsa de griji.

DANTELA: romantism, amintiri, senzualitate, afectiune, melancolie, rafinament în dragoste, delicatete, nevoie de afectiune din partea persoanei iubite, dragoste platonica.

DATORII: (tu având la altii) necesitatea de a-ti pastra promisiunile si de a-ti îndeplini obligatiile si angajamentele, necesitatea de a nui dezamagi pe ceilalti; nevoia de a-ti dovedi buna intentie, de asi face pe altii sa aiba încredere în tine; marturii de bunavointa; (altii având la tine) neîncredere în oameni, dezamagiri.

DARÂMA: pierdere, teama de esec; (o casa, un zid etc) dorinta puternica de a reface ceva gresit în viata personala.

DEAL: mic impas, greutati temporare, piedici de scurta durata, efort în plus pentru a ajunge la o realizare.

DEASUPRA: (aflândute deasupra unui loc sau a unei pozitii) superioritate, avantaj, atuuri în fata altora, sanse în plus de a câstiga întro confruntare, încredere în fortele proprii, sperante, optimism.

DECOLTEU: (daca esti femeie, având decolteu foarte amplu la rochie) nevoia de a-ti folosi sau pune în evidenta mai mult calitatile fizice; sinceritate, sentimente curate, dorinta de a-ti împartasi emotiile; (la o femeie, dar cu senzatie de jena) incapacitatea de a-ti folosi calitatile fizice, feminitate sau sexualitate frustrata sau reprimata, incapacitatea de a-ti exprima deschis sentimentele; (daca esti barbat, vazând la o femeie) dorinte sexuale.

DEDESUBT: (aflândute sub un obiect, loc sau pozitie) inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri în fata altora, sanse în minus de a câstiga întro confruntare, neîncredere în fortele proprii, sperante pierdute, pesimism.

DEGETE: element de context ce vizeaza activitatea personala; (mai putine degete la o mâna sau degete rupte sau taiate) fragilitate, sensibilitate, lipsa mijloacelor de a dobândi niste rezultate concrete; neîndemânare, stângacie; (mai multe degete la mâna) entuziasm, exces de zel, munca suplimentara în ceea ce faci, îndemânare, pricepere; (prinse în usa) piedici, esecuri, greseli, efort inutil; (scurte sau groase) lipsa de îndemânare, stângacie, munca în zadar, lipsa cunostintelor necesare în activitatea de zi cu zi; (lungi sau subtiri) îndenare, pricepere, munca folositoare, efort sustinut, dibacie, munitiozitate, atentie la detaliu.

DELFIN: necesitatea de a fi, înainte de toate, prieten cu persoana iubita, transformând relatia sentimentala întruna rationala; buna comunicare, întelegere, prietenie, afectiune, exprimare libera a emotiilor si sentimentelor.

DEMISIE: (dânduti demisia) fuga de raspundere, teama de a continua un proiect, neîncredere în fortele proprii; (demisia ta aprobata de sefi) teama ca nu esti acceptat întro colectivitate, defecte sau erori greu de ascuns, dezamagiri, atentionari, avertismente din partea unor superiori, nesiguranta pentru ziua de mâine; (demisia ta respinsa de sefi) sanse de reabilitare profesionala, nevoia de implicare maxima în ceea ce faci, asumarea unor responsabilitati; (fiind demis de catre sefi) atentionare, risc de a gresi, teama de a fi pedepsit, nesiguranta, stres.

DENTIST: teama sau nevoia de a înfrunta o situatie dificila, dar necesara, pentru a-ti ameliora pozitia sau imaginea care probabil a avut de suferit; nevoie de ajutor.

DESCHIDE: (o usa, o cutie etc) implicare, actiune, initiativa, spirit întreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, nou început.

DESCOPERI: (ceva nou, ceva necunoscut, un teritoriu, o inventie) implicare, actiune, initiativa, spirit întreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, nou început, adevaruri iesite la iveala, curajul de a înfrunta realitatea.

DESCULT: umilinta, greutati, dezonoare, perioada dificila în plan material.

DESERT: relaxare, buna întelegere, perioada placuta, lipsita de griji, împacare, nevoie de recuperare dupa efort, confort, situatie materiala satisfacatoare.

DESHERT: (înaintând, ratacit, traind în desert) izolare, retragere, rezistenta a efort, nevoi neîmplinite, stagnare, singuratate, lipsa de afectivitate, viata stearpa, fara evenimente deosebite, lipsa de activitate, piedici materiale, incapacitate de a-ti colora viata; (dune) pierderea controlului asupra timpului, mobilitate, schimbari permanente, incapacitate de a-ti gasi locul stabil în viata, instabilitate, nesiguranta.

DEZBRACA: sinceritate, naivitate, credulitate în fata celorlalti; vulnerabilitate, fragilitate, posibilitatea de a fi ranit, lipsa unei protectii.

DIAMANT: (purtând) element de context ce vizeaza obiecte, situatii valoroase, cu semnificatii deosebite, la care tii mai presus de orice. (vazând) dorinta, invidie, gelozie, necesitatea de a descoperi modul în care poti atinge un ideal, poti obtine ceva catre care tinzi; tel de atins.

DIAVOL: pericole din exterior sau chiar din interiorul tau, acea parte negativa a ta care îsi împiedica evolutia; placere de a face rau sau de a distruge, rputate, sentimente negative, gândire negativa, autodistrugere, actiuni prin care îti faci singur rau sau îi afectezi negativ si pe ceilalti; teama, anxietate, riscul de a gresi sau de a face ceva necinstit; tentatie, ispita, pacat.

DICTARE: (tu scriind dupa dictare) pozitie de inferioritate, umilinta, docilitate, supunere în fata celor mai puternici; (tu dictând altuia) dorinta de a-ti dobândi autoritatea în fata cuiva, capacitatea de ai conduce pe altii.

DICTIONAR: riscul de a nu fi înteles de ceilalti din cauza unui comportament sau a unei atitudini originale sau ciudate; neîntelegeri, discordante de principii sau opinii; (cautând un cuvânt în dictionar) nevoia de a gasi un limbaj comun sau a unei cai de mojloc în comunicarea cu ceilalti; originalitate.

DIMINEATA: dorinta unui nou început, inititiva, spirit întreprinzator, libertate de actiune si exprimare, relaxare, sentimente pozitive, optimism.

DINTI: (urâti, stricati, cazuti, murdari, rupti) riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta întro situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neîncredere în fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile; (frumosi, albi, curati) încredere de sine, initiativa, curajul de a iesi în fata, parere buna si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur, curajul propriilor pareri; (pusi, falsi, dantura artificiala) amagire, aparente înselatoare, minciuna, parere falsa; (de animal) vezi colti.

DINOZAUR: element de context ce vizeaza evenimente din trecut, inutile în prezent, dar care pot crea înca panica si anxietate.

DIRIJOR: nevoie de organizare, putere, dominare, implicare, concentrare; asumarea responsabilitatilor; autoritate, spirit întreprinzator, stabilitate emotionala, necesitatea de a dovedi ca esti un om de încredere;

DISC: element de context ce vizeaza situatii repetabile, care sau mai petrecut cândva, care apar în viata ta periodic, regulat, capabile sa te afecteze de fiecare data la fel.

DISPAREA: insecuritate, neîncredere, anxietate, teama de a pierde controlul.

DISTANTA: (ramasa intre tine si alte elemente de context) asteptare, rabdare, final iminent, apropierea de un rezultat concret; asigurare in caz de pericol, protectie, pastrarea controlului; (a mai avea de parcurs o distanta pana sa ajungi undeva) elemente de context ce vizeaza viitorul, situatii in desfasurare, dar car nu au ajuns la un final; (ceva vazut la mare distanta) element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat, la care esti doar simplu spectator.

DIVORT: nevoia de a schimba ceva in viata, chiar daca necesita un sacrificiu; dorinta sau nevoia de a-ti recapata independenta; rasturnare dificila de situatie, dar care poate aduce ordine in viata personala; renuntarea la o situatie cu are erai obisnuit.

DOCTOR: nevoie de sprijin intr-o problema dificila; teama sau nevoia de a infrunta o situatie dificila, dar necesara; nevoia de a primi un sfat de la o persoana cu autoritate si experienta;

DOLIU: (a purta doliu sau al aseza la usa) suferinta, teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de compatimire.

DORMI: (adanc) fuga de raspundere, pasivitate, inactivitate, neimplicare; indiferenta; (imbracat) graba, lipsa de timp, termen limita, nevoia de a actiona imediat, urgenta, stress, incapacitatea de a te relaxa; (dezbracat) confort aparent, vulnerabilitate, lipsa de protectie; (singur) siguranta, odihna, relaxare, indiferenta; (cu cineva) indiferenta fata de problemele altuia, nevoie de responsabilitate sau de angajare alaturi de cineva; (afara, in picioare, incomod, dezvelit, in frig) disconfort, nesiguranta, probleme, piedici, stres, griji, anxietate, teama, incapacitatea de a te rupe de probleme.

DROG: amagire, teama de a infrunta realitatea sau greutatile, refugiu intr-o lume imaginara, pierderea contactului cu realitatea, fuga de responsabilitati; eschivare; refugiu, izolare, lasitate; batere in retragere; pierderea increderii in fortele proprii; situatie riscanta, aparent calma.

DUS: (cabina de dus) singuratate, nevoie de afectiune, viata emotionala reprimata, intimitate; (facand) nevoie de uitare, de depasire a unor situatii cu mare incarcatura emotionala.

[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu