Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Dictionar de vise - interpretare vise - E  

dictionar vise E

ECLIPSA: (de soare) ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, înselaciuni, aparente înselatoare; (de luna) aspecte necunoscute în plan sentimental, risc de a fi înselat de persoana iubita, caracter schimbator în dragoste, capricii.

ECOU: nevoia de a repeta unele actiuni pentru a-ti demonstra calitatile, nevoia de a învata de la altii, nevoia de a revedea toate aspectele unei situatii înainte de final.

ELASTIC: (care se întinde) putere de adaptare, mobilitate, acomodare, flexibilitate, rezistenta; (rupt) depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.

ELECTROCUTARE: atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.

ELEFANT: (carând sau muncind) probleme mari, dificultati, greutati, dar mare rezistenta la aceste situatii grele; (la circ) umilinta, munca sub demnitate, capacitate de supunere pentru a depasi o situatie dificila.

ELICOPTER: forta de adaptare în situatii dificile, posibilitate de abandonare de catre persoana iubita.

EPAVA: risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.

EPRUBETA: nevoia de a experimenta, de a încerca noi variante înainte de finalizarea unei situatii.

ETAJ: element de context ce vizeaza: (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie la un moment dat si efort pentru rezolvarea lor; (primul etaj) detalii foarte importante ale unei actiuni, dar care se pot rezolva repede; (un etaj superior desfasurarii actiunii, care necesita urcare) detalii urgente ale unei actiuni, importante si greu de rezolvat; (un etaj inferior desfasurarii actiunii, care necesita coborâre) detalii neimportante ale unei actiuni, peste care se poate trece; (cladire cu mai multe etaje) eveniment sau situatie cu nenumarate etape sau niveluri de întelegere sau abordare.

ETICHETA: nevoie de ordine si organizare în ceea ce faci; riscul de a “eticheta” gresit o situatie sau o persoana; nevoia de a nu categorisi oamenii sau situatiile dupa ceea ce par a fi si nevoia de a cunoaste în profunzime acele situatii.

EVADARE: (a unui om din închisoare sau a unui animal din cusca) nevoia de a te elibera de unele limite sau constrângeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta.

EVANTAI: element de context ce vizeaza o gama larga de variante în cadrul unei situatii; nevoie de relaxare, de eliberare de unele situatii sufocante.

EXAMEN: anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare în momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarâri importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba în fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) încredere în fortele proprii; maturitate.

EXCREMENTE: detalii sau elemente inutile, care se cer înlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care îti obstructionau evolutia.

EXPLOZIE: soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.

EXTRATERESTRU: (întâlnind sau vazând) dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate într-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti înteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.

[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu