Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Exista diavolul ?  

Religia spune ca Da, stiinta tace, filozofia habar nu are. "diavolul in magia neagra este marele agent magic intrebuintat de o vointa perversa pentru a face rau" , iata una din definitiile magiei negre data de Elphias Levi intr-una din cartile sale. De unde provine magia neagra ? Daca ne intoarcem cu mult timp in urma vom gasi la tot pasul urme ale acestei practici. Se spune.. nu bagam mina in foc, ca primi care au invocat zeii in ritualuri bine organizate au fost celtii sau mai bine zis preotii lor numiti druizi. Conform istoriei scrise dupa ce romanii au cucerit Galia au gasit in practicile populatiei indigene ritualuri prin care se venera Dumnezeu tatal (Dis Pater).
Am putea sa continuam aceasta idee pentru a intelege mai bine rolul raului si a binelui pe pamint poate inca citeva mii de pagini, dar esenta tuturor este partea pozitiva sau negativa a lucrurilor, in cazul nostru magia alba si magia neagra care va exista printe noi pina la sfirsitul acestui pamant, si pe care draga cititorule te vom lasa sa te gindesti de partea cui esti si care este mai benefica sau nu. Si pentru a nu lasa nici o urma de suspiciune convinge-te ca intotdeauna orice ar fi binele va invinge raul.

[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu