Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Barbat Fecioara - horoscop dragoste  

Horoscop erotic 2008 Barbat Fecioara

Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Fecioara

Barbatul fecioara:

Dominat de Mercur, planeta gandirii logice, are un intelect ascutit si se remarca prin munci spirituale. Se intereseaza de orice daca este necesar in dezvoltarea sa. Primul lucru care il intereseaza despre un om este daca acesta are bani, cum stie sa-i manuiasca. Dupa parerea sa este un pacat sa arunci cu bani intr-un mod nesocotit. Acesta este etalonul dupa care judeca oamenii. Nu este amator de aventuri care contin si un procent de risc. Instinctul il apara de ele. Este impropriu sa vorbim deinstinct caci gandirea practica si locica, acopera riscul. El nu se bazeaza pe instinct ci pe judecata. Stie sa-si aleaga prietenii si partenerii gresind rareori iar cum asteapta de la ei un comportament asemanator cu al sau va de veni critic si nervos. De aici pretentia sa pentru aer curat, gimnastica si regim; sanatatea este pentru el sfanta. Femeia este pentru el o curiozitate, care trebuie cercetata, cu care se experimenteaza, care trebuie mangaiata si razgaiata. In ceea ce priveste sexul, este o fatada a vietii pentru care nu trebuie sa ai timp. In aceasta zodie sunt nascuti cei mai multi burlaci. Se preocupa atat de mult in perfectionarea in meserie incat nu le ramane timp pentru romantism. Sunt sistematici, constiinciosi, au un puternic sentiment de datorie. Intr-o firma va fi intotdeauna al dioilea in ierarhie. Este metodic dar din cauza modestiei sale nu se bucura de recunoastere totala. Nu poarta imbracaminte lejera si nu-l vom vedea cu o barba neingrijita. Este pedant nu numai in imbracaminte ci si in vorbire. Nu se numara printre barbatii excitati, dar stie sa faca o femeie fericita. Nu cere prea multa atentie si ramane prietenos, prevenitor si nu-si pierde cumpatul. Nu este vanator, ci mai de graba vanat. In relatiile cu femeile prefera un comportament prietenesc, ocrotitor. Poate fi un prieten si un sfatuitor de neegalat. Se hotaraste greu pentru o casatorie, caci nu este un romantic, si isi va analiza bine partenera: daca are bani, daca il poate ajuta in viata, daca ii va imbunatati viata, daca stie sa organizeze un camin placut si confortabil. El va darui din partea sa siguranta, incredere si mai ales credinta. Nu-i place viata agitata, petrecerile, localurile. Timpul liber il petrece citind sau lucrand in gradina. Femeia va gasi la el siguranta financiara, dar asta nu inseamna ca va putea avea tot ce-si doreste. Este econom si nu va cheltui bani pentru toate fleacurile. Aventura romantica? Nu! Siguranta? Da!
Viata sexuala a barbatului fecioara:
Nu va porni niciodata in cautarea unei fete. Partenera este aceea care trebuie sa faca primul pas, caci el este prea timid pentru a face inceputul. La intalnire e bine sa fie punctuala. Alte caracteristici pe care le admira: tact, tinuta, comportament studiat. Nu trebuie sa ne facem griji ca mana lui va aluneca pe sub masa spre genunchii femeilor sau ca va fi dragastos in societate. Nu este genul sau. Cu el nu se ajunge la desfasurari vulgare. Preambul lui este studiat si metodic fiind un bun cunoscator a anatomiei feminine. Tehnica sa este mai mult estetica. O femeie agresiva poate obtine de la el tot ce doreste cu conditia sa nu se astepte la prea mult fantezie din partea lui. In tehnica este mai mult traditonalist si nu prezinta apetit sexual deosebit. Daca sotia nu-l provoaca este capabil sa nu-si faca datoria de sot multa vreme. Un film sau poze porno il ajuta pentru a se satisface dar atunci viata sexuala nu va mai fi posibila.
Zone erogene:
Punctul lor sensibil este burta. Reactioneaza la mangaieri in acest perimetru si mai ales un dus in aceasta regiune il excita puternic. In general au o mare preferinta pentru jocurile in apa.
Meta : Horoscop erotic 2008 , horoscop 2008 , horoscop , zodia erotic 2008, zodia 2008 , zodia fecioara ,fecioara , barbat fecioara , zodia cuplu , cuplu , dragoste ,viata sexuala , babat , zodiac fecioara barbat , zodiac dragoste Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Fecioara - Zodiac erotic 2008 - brabat in zodia fecioara - horoscop dragoste zodiac dragoste
Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Fecioara oferit de www.horoscop24.ro



[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu