Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Capricorn  

Horoscop erotic 2008 Barbat Capricorn

Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Capricorn

Barbatul capricorn:

Dragostea este tot atat de importanta ca si mancatul si dormitul. Dupa prima intalnire se simte ca acest barbat pamantean, serios, asteapta ca femeia sa se supuna dorintelor sale. Dupa parerea sa nu exista femei serioase. Capricornul nu are brutalitatea scorpionului dar sexualitatea sa acentuata il face sa actioneze fara scrupule. Naivitatea si lipsa deexperienta vor fi exploatate la maxim. Se simte atras de partenere tinere.Este pasional si nu suporta refuzul. va arata intelegere numai daca femeiaii expune motive serioase. Atentie, acestea trebuie sa fie adevarate,caci are instinct pentru a citi printre randuri. Are nevoie de sigurantaca este iubit. Cere mult caci doreste iubirea totala. Complimentele iiplac; numai cu acestea poate fi castigat. Este credincios, caci nu intelegede ce ai nevoie de alte femei cand ti-ai ales-o pe cea potrivita. Preferasa stea acasa decat sa alerge de la o petrecere la alta. Acasa nu se plictisestecaci se dedica activitatii sexuale in care devine tot mai bun odata cuvarsta. Femeia trebuie sa il satisfaca nu numai in sex, ci si in alte domenii.Asteapta de la ea calitati de buna gospodina, gazda buna, , colega de munca,prieten credincios. Ii plac banii dar este foarte calculat si nu face compromisuri.Isi face totdeauna datoria. este deosebit de incapatanat si nu-i placesa fie contrazis. Niciodata nu sti ce are de gand, caci masca nu are figuri,dar subaceasta masca se ascunde un foc secret. Avansarea sa catreun scop propus este navalnica, fara scrupule si este convins ca talentulnu valoreaza fara munca si harnicie. Aceasta este cheia succesului sauin viata si in iubire. Este practic, hotarat si ambitios. Cine il ajutain drumul sau catre succes va fi recompensat princiar. Insuccesele nu ildemoralizeaza, este intotdeauna pregatit pentru a o luad de la inceput. Se va casatori in general din interes, asa ca nu vede de ce iubirea nuar corespunde intereselor sale. Este totusi in esenta un om al pasiunilor.Va cauta iubirea mai ales in activitatea fizica. Intr-o relatie sentimentalava cere mult si va da foarte putin. Nu se straduie sa placa, sa fie sarmant.aceste lucruri nu conteaza pentru a avea succes in dragoste.
Viata sexuala a barbatului capricorn:
Sexul este tot ce poate oferi mai bun. el crede caun om poate intelege pasiunea cu adevarat numai daca intelege pasiuneafizica. Actul sexual este un act impulsiv, dar isi planifica si aceastaactivitate ca si intreaga viata. Prefera femeile care simt ce dorestesi care nu-l silesc sa faca primul pas sau sa se straduie prea mult. Femeiatrebuie sa cunoasca trucurile care il excita si sa-i faca multe surprize.Este mandru de potenta sa sexuala si de capacitatea de a satisface o femeiefara sa se consume prea mult. Dragostea trebuie sa se desfasoare intr-unloc comod, cu multe perne, lumina difuza, muzica discreta si o bauturamai speciala. Iubeste dansul si ii place sa-si legene partenera in ritmulmuzicii. Nu suporta sa fie dirijat, sa i se spuna ce si cum sa procedeze,caci se mandreste cu capacitatea sa de a satisface partenera. In tinereteeste complexat in comportamentul sau fata de fete si de aceea prezintatendinta spre masturbare, tehnica de care nu scapa nici mai tarziu. Prezintainclinatie si spre perversitate. Cand se loveste de opozitie folosesteforta.
Zone erogene:
Barbatul capricorn se excita usor cand partenereail mangaie cu sanii. Femeia capricorn prefera mangaieri usoare pe burtasi sarutari in zona genunchilor. Ambii reactioneaza la mangaieri pe spatePrezinta de asemenea mare sensibilitate in zona de sub brat.
Meta :Horoscop erotic 2008 , horoscop 2008 , horoscop , zodia erotic 2008, zodia 2008 , zodia capricorn ,capricorn , barbat capricorn , zodia cuplu , cuplu , dragoste ,viata sexuala , babat , zodia dragoste barbat , zodiac dragoste Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Capricorn - Zodiac erotic 2008 zodiac dragoste capricorn 2008
Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Capricorn - de la www.horoscop24.ro



[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu