Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Barbat Sagetator - Horoscop dragoste 2008  

Horoscop erotic 2008 Barbat Sagetator


Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Sagetator


Barbatul sagetator:


Este vesel, sarmant si spiritual, ai impresia ca pentru el esti cea mai interesanta femeie. Nu te lasa inselata. Cand te uiti mai bine observi ca ochii ii fug de la o femeie la alta. Adevarul este ca le doreste pe toate. Daca va intra o femeie frumoasa se va invarti in jurul ei, o va complimenta si va face totul pentru a o vraji; ii va cere adresa, numarul de telefon pentru a o bombarda cu flori si omboane, telefoane peste telefoane. Este un idealist romantic care crede ca urmatoarea va fi cea mai cea. Indiferent cat a fost de dezamagit, optimismul sau ramane in picioare. Fiecare zi inseamna pentru el o noua posibilitate. Are o inima pe care o doreste mereu strapunsa. Doreste sa fie indragostit dar se fereste sa fie legat. Nici o aventura nu dureaza pentru ca asta nu ar corespunde felului sau de a fi. Lupta impotriva legaturilor stranse si nu suporta gelozia. Cel mai mult ii plac femeile cu experienta pentru ca ele vad in dragoste un joc usor. Daca se indragosteste nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact. Un asemenea act ar trebui sa aiba o clauza de libertate deoarece el nu stie niciodata ce vrea. Sunt deschisi si vorbes liber, de multe ori parearea lor poate fi jignitoare, nu au tact. Te poti insa bizui pe ei pentru ca se tin de cuvant. Ca prieten este foarte accesibil, tolerant, jovial. Ca amant face din femeie un proiect: vrea sa o maturizeze. Daca el investeste in ea un timp si ea il dezamageste, se razbuna. Nu-i pasa de critica si e incapatanat. Doreste concordanta fizica si psihica din partea ei. Ii plac secretele si chiar si atunci cand nu este cazul va tine o legatura secreta. Este subordonat depresiilor si dispozitiilor. Sufera din cauza acestora si a nervozitatii, numai ca aceste faze nu dureaza mult. Se poate intampla sa sperie o femeie cu accesele sale de furie. Experienta l-a invatat ca prin ambitii ajung oriunde. Are slabiciunea de a investi acolo unde nu merita. Este marinimos, iubeste luxul si face cadouri mari. Este un excelent povestitor. Ii plac petrecerile in cerc restrans. Oamenii multi sub un acoperis sunt un eveniment pentru el. Ar fi de preferat sa nu fie nici un acoperis ci bolta plina de stele. Calatoreste mult. Caracterului sau ii corespund variatiunile: noi contacte, intamplari… Este prototipul omului care in fata unui ghiseu, va cere un bilet de calatorie astfel:”Dati-mi un bilet pentru undeva, am peste tot prieteni”. Cauta intotdeauna certitudini. Curiozitatea si setea de a sti este nestavilita. Se intereseaza mult pentru pentru initiere in sex. Femeia care se casatoreste cu un astfel de barbat sa se gandeasca totdeauna ca el, casatorit sau nu, ramane un vesnic celibatar.
Viata sexuala a barbatului sagetator:
Nu poti fi la fata pe care o iubesti, o iubesti pe cea la care esti - aceasta pare a fi deviza lui. Este ca o albina care zboara din floare in floare si soarbe nectarul fiecareia. Impotriva acestui lucru nu se poate lupta. Este indragostit de un vis idealist. Trebuie sa urmeze acest drum oriunde ar fi. Sexul pentru el nu este o intamplare puternica. il savureaza dar nu are impresia ca se cutremura pamantul. Cine iubeste zonele cu multe cutremure? Mai bine se plimba printr-o gradina linistita, plina de flori, si culege floarea care-i place. Excitanta pentru el este vanatoarea, uvertura, dar in momentul in care a reusit sa ademeneasca femei in dormitor, ar putea ca acestea sa ramana dezamagite. Simbolul acestei zodii este sageata prinsa intr-un arc, dar sageata nu nimereeste intotdeauna tinta in primul tur. Placerea este scurta, se termina rapid iar femeia ramane. Sexul nu-l plictiseste niciodata, ii place sa faca dragoste si este primul care incearca o pozitie noua. La el cantitatea poate suplini calitatea. Are o minte agera si poate sa-si convinga partenera la orice, fiind mester in mesaje erotice. El foloseste acest talent prea des pentru a cuceri domentul erotic. Ii plac picioarele femeilor. O femeie care tine picior peste picior si-l balanseaza usor il inebuneste pe sagetator. Are inclinatii spre fetisism. Daca este criticat in aceasta va raspunde doar cu o gluma si nu se va ihiba. Daca este bisexual, ceea ce nu este rar, trece cu usurinta de la un sex la altul. Are multe si variate relatii. In privinta iubirii nu cunoaste morala. Pentru el asta inseamna viata si el vrea sa traiasca din plin.
Zone erogene:
Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima. La barbat parea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri de fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.
Meta: Horoscop erotic 2008 , horoscop 2008 , horoscop , zodia erotic 2008, zodia 2008 , zodia sagetator ,sagetator , barbat sagetator, zodia cuplu , cuplu , dragoste ,viata sexuala , babat , zodia dragoste barbat , zodiac dragoste , zodie si Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Sagetator - Zodiac erotic 2008 sagetator - Zodiac Dragoste sagetator
Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Sagetator preluat de la www.horoscop24.ro



[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu