Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Barbat Scorpion - Horoscop 2008 dragoste  

Horoscop erotic 2008 Barbat Scorpion


Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Scorpion


Barbatul scorpion:


Barbatul acesta este dominat de organele sale sexuale. Este patimas, emotional si nesocotit. fiinta sa este dominata de dorintele sale iar pentru a le satisface se lupta cu orice se opune dorintelor sale. Nu-i pasa de urmari. Chiar daca unii il numesc Don Juan, parerea lor nu-l opreste in cautarea aventurilor sexuale. Atrage oamenii ca un magnet, in el se uneste sarmul cu taria de caracter. Are o mare putere de actiune. pentru o femeie devine periculos deoarece sexualitatea sa poate sa explodeze oricand. De altfel nici nu-si da silinta sa o ascunda. Abstinenta este un cuvant necunoscut pentru el. Cine vrea sa cocheteze cu el fara urmari, sa-l ocoleasca. In jurul gatului el ar trebuii sa poarte o inscriptie “Atentie! Inalta tensiune!”. o aventura cu el duce la culmi de patimi sau la pierzanie. o femeie care este dorita de un scorpion se poate bucura sau poate fi inspaimantata. Nimic nu-l va retine in atingerea scopului pentru ca este subjugat de dorintele sale. intr-un joc de dragoste devine un partener focos care face totul pentru a cucerii si cauta sa-si excite partenera cu orice mijloace numai pentru ca ea sa cedeze. El nu uita o polita, nu iarta o umilinta. Jignit, se va razbuna. Devine foarte certaret si agresiv, isi face multi dusmani. Este bine sa te feresti de el. intr-un conflict este incapatanat, uracios si poarta pica. Pune totul pe o singura carte, joaca pentru tot sau nimic. Modul sau de viata pare foarte complicat caci mai are o parte ascunsa. este dinamic dar credincios prietenilor sai. Doreste sa fie independent dar are nevoie de cineva de carre sa se sprijine. Desi caracter labil, dispretuieste pe cei slabi. Tinde spre a-si risipi puterea de activitate pentru distractii. Devine alcoolic sau se drogheaza. Are totusi posibilitatea de a scapa de vicii deoarece are ambitie si fermitate. Munca este importanta pentru el nu pentru ca ar iubi-o prea mult ci pentru ca are putere de concentrare, curaj si spirit de intreprindere. Aceste calitati il duc la succes. In lucruri fionanciare este foarte practic, nimeni nu-l poate duce de nas. Dezavantajul sau, acela ca ataca prea multe probleme pe care apoi le uita repede si problemele raman nerezolvate. In problemele sentimentale nu admite un “NU” si asteapta de la celalalt sa se supuna dorintelor sale. Daca acesta nu accepta, el sfarseste fara scrupule. Aceasta trasatura eiese in evidenta cand doreste o aventura. patima are legea ei, dupa parerea sa. Printre scorpioni gasesti fanatici sexuali si cei mai nesaturati amanti. Sunt obsedati sa domine libidoul si emotivul. Pentru ei actul sexual este un joc care le da cele mai multe satisfactii si cele mai mari sanse de reusita. Ii place vanatoarea in sine, dar il intereseaza femeia care este dorita si de altii. Poti face un scorpion gelos, dar asta pe propria ta raspundere, caci patima il poate face si brutal.
Viata sexuala a barbatului scorpion:E vicios si sexy. Femeia se poate astepta in pat sa primeasca mai mult decat se credea sau dorea. Cunoaste bine anatomia femeii si are o fantezie nelimitata. Nu-i place pudoarea si nu cunoaste granite. Fiecare imprejurare va fi o culme. Nu are rafinament tehnic, doreste doar sa-si stisfaca vanitatea. Inainte de a se dezbraca complet, deja incepe. Dorinta aceasta este atat de mare incat femeia incepe sa geama inainte ca el sa inceapa. Sarutarile lui nu sunt fine, au o tandrete aspra, masculina. Uvertura nu cunoaste pudoare. poti sa te astepti la semne si vanatai. el trebuie sa domine femeia complet. Daca ea rezista la dureri inseamna ca el domina. ii plce sa stie ca femeia iubeste sa fie atacata sexual si violata fizic, iubeste mult cand ea a iesit din baie si se lipeste de el. O preseaza de perete si o satisface in picioare. in dormitor va continua caci pentru el este continuitate si partenera sa va trai cateva minuni. Se termina greu caci potentei sale nu-i sunt puse granite. Nu-i plac prezervativele. Nici nu se pune problema unui coitus interruptus. Posibilitatea unei sarcini il excita. Nu-i plac lectiile despre arta de a iubi. sa pui intrebari in acest domeniu inseamna a fi un nestiutor. Actul sexual este un lucru serios. El iubeste practicile sexuale extravagante. Experimenteaza totul pentru ca aventura sa-l faca de neuitat. Il atrag noutatile, brutalitatea sa latenta poate devenii neplacuta. Are inclinatii spre paranoid. Daca se simte refuzat incepe sa-si puna tot felul de intrebari. Devine si sadic deoarece ii place sa provoace dureri. Ca “loc de munca” ii plac mesele de lemn sau podelele pe care le prefera pernelor moi. Ii place sa duca femeia la mai multe orgasme. Nimic nu-i place mai mult decat a combina placerea cu durerea.
Zone erogene:
Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i osor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior. O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.
Meta :Horoscop erotic 2008 , horoscop 2008 , horoscop , zodia erotic 2008, zodia 2008 , zodia scorpion , scorpion , barbat scorpion , zodia cuplu , cuplu , dragoste , viata sexuala , babat , zodia dragoste barbat , zodiac dragosteHoroscop erotic 2008 Barbat in zodia Scorpion - zodiac 2008 - horoscop dragoste
Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Scorpion preluat de la www.horoscop24.ro



[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu