Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Barbat Varsator - horoscop 2008 Dragoste  

Horoscop erotic 2008 Barbat Varsator


Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Varsator


Barbatul in zodia Varsator


Primul contact cu el trebuie sa aiba loc in domeniul spiritual. El vrea sa respecte femeia ca om si a apoi ca iubita. Fara potrivire spirituala poate ajunge greu la potrivire senzuala. Nu este un singuratic, este deschis si sociabil. Are multi prieteni. cauta intotdeauna solutii. Este un analitic pur. Ii trezim interesul cand ii punem sub analiza o problema proprie. Este deosebit de curios, gata sa ajute, inventiv. Din nastere putin timid si pasiv. El asteapta p⮡ cand femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie sa ia initiativa, dar aceasta nu inseamna ca este indiferent. Desi este inventiv, nu este ceea ce am putea numi muncitor. Din timp in timp trebuie stimulat, dar cu mult tact pentru ca nu suporta sa fie dominat. Nu-i place sa dea explicatii lungi iar o neintelegere il face sa fie depresiv. Nu trebuie sa pretindem de la el conformismul. Traditiile il intereseaza numai pentru a nu le respecta, caci numai asa exista progres dupa parerea lui. Este pierdere de timp sa vrei sa-l legi l⮧a tine. El vrea sa fie liber si independent. Ii plac si calatoriile. Aceasta nestatornicie are si consecinte in cercul de prieteni. In societate este deosebit de agreabil si entuziasmat cand poate face noi cunostinte. Varsatorul iti scapa din m⩮i ca si pestii, in prietenie. Se simte repede plictisit si atunci se apropie de alti oameni. Daca este provocat, raspunde direct atain meserie casi in sport. Este talentat ca actor avand un deosebit dar de a convinge. In dragoste reactioneaza cu subtilitate si se remarca prin gingasie, in problemele sexuale este plin de fantezie (o femeie frigida nu ram⮥ pentru multa vreme asa daca l-a ales ca partener). Din pacate se pierde de multe ori in reverii si lasa activitatea pe locul doi. Este fara ast⭰ar in cautarea partenerei perfecte. Se indragosteste foarte repede dar am⮡ casatoria capoate. Cea care reuseste sa-l prinda isi va da seama ca a avut noroc. Este istet, bun, expresiv, vesel si un bun cunoscator al oamenilor. Iubeste oamenii cu adevarat si este iubit la randul sau. Desi iubeste noul se se simte atras de tot ceea ce este neobisnuit, in esenta este un credincios. Chiar daca mai flirteaza ocazional, se intoarce intotdeauna acasa. Poate fi distractiv si excitant pentru femeia pe care o iubeste.
Viata sexuala a barbatului varsator:
Femeia il intereseaza ca om si nu ca obiect sexual. Ca spirit si ca suflet. Se apropie incet si plin de tact, savureaza uvertura mult timp inainte de a deveni activ. Putem banui in el pe adevaratul artist in ale dragostei daca n-ar lungi prea mult preliminariile. Trebuie stimulat din cand in cand si atunci se dovedeste plin de fantezie si cu mare rezistenta. Femeia care stie ce vrea, poate sa faca ce vrea cu el, dar numai cu tact si in mod seducator. Patul este pentru el un mod de joaca si va incerca cu placere toate pozitiile. Varsatorul este cel mai tolerant si liberal dintre toate semnele zodiacului, si deci nimic nu i se va parea iesit din comun. Pentru ca ii plac experientele este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importanta decaactul sexual. Aplecarea sa spre tot ce este nou l-ar putea determina la perversiuni si sadism.
Zone erogene:Partile cele mai sensibile sunt fesele si partea superioara a piciorului. Cei nascuti sub acest semn prefera atingerile delicate, brutalitatea ii sperie.
Meta :Horoscop erotic 2008 , horoscop 2008 , horoscop , zodia erotic 2008, zodia 2008 , zodia varsator ,varsator , barbat varsator , zodia cuplu , cuplu , dragoste ,viata sexuala , babat , zodia dragoste barbat , zodiac dragoste varsator Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Varsator - zodiac erotic 2008 varsator - horoscop dragoste
Horoscop erotic 2008 Barbat in zodia Varsator - oferit de www.horoscop24.ro



[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu