Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Horoscop erotic 2008 Horoscop Dragoste  

Horoscop erotic 2008

Barbat in zodia Balanta

Barbatul balanta:Tinde spre echilibru si armonie. Viata este un balansoar si el poate accepta aceasta. Va alerga de colo-colo pentru a-si realiza echilibrul. Sensibil, va simtii fericirea daca lumea din jurul sau va fi in ordine si vesela. Nu este un tip atletic si nu se prea sinchiseste de manifestarile sportive. Este un bun partener de discutie si pretinde de la celalalt acelasi lucru. Cine nu stie sa-l deosebeasca pe Picasso de Bethowen, sa nu se apropie de el. Este prietenos, are simt al drptatii deosebit de dezvoltat si da tuturor o sansa. Este plin de tact diplomatic si are un dezvoltat simt al umorului. Nu va accepta nedreptatea. In meserie este un coleg si un sef minunat. Se adapteaza usor si este gata pentru compromisuri atunci cand trebuie sa impace partide invrajbite. Ii vine greu sa se hotarasca imediat si in mod direct asa ca va anula hotararile mai dificile. De multe ori are nevoie de un partener care sa-i rezolve problemele spinoase. Vrea sa se impuna dar o face in asa fel incat sa nu hotarasca asta de unul singur. Are intuitii exact, sa nu incercam sa-l mintim. Cand a inteles un om va incerca sa-i cunoasca si motivatiile. Are multa rabdare si nu sufera scenele dramatice. Iubeste in genral frumosul. La cucerirea unei femei va apela la sarmul sau. Stie sa cucereasca o femeie dar cand a reusit nu mai stie daca o vrea sau nu. Cauza acestei nehotarari vine de la faptul ca incearca sa fie perfect. La cel mai mic dubiu o ia de la capat. Multor femei le place acest chin. Cea care reuseste sa ademeneasca un barbat balanta va intelege ca a meritat efortul. In pat este foarte hotarat caci vrea sa-si satisfaca iubita. Chiar daca va fi nevoie de intreaga noapte considera ca ambii parteneri sunt egali in drepturi in viata si pat si are rabdare in satisfacerea acestor lucruri. Luminile sa fie estompate. Comportamentul vulgar nu este acceptat. Femeia doar trebuie sa sugereze ce doreste si cum doreste. Reactioneaza la complimente si la laude, nu poate suferi sa raneasca sentimentele altcuiva si de aceea este dezarmat in fata unei femei agresive. Pentru femeia care stie ce vrea cucerirea lui este o joaca de copil. Se indragosteste foarte usor dar se elibereaza foarte greu. Tocmai pentru ca uraste scenele, femeia care a facut o scena l-a castigat deja. Fetele ii suscita interesul dar el este nascut pentru o casatorie. Poti usor sa-i sucesti capul dar nunta o planifici singura pentru ca nu-i plac detaliile. Este fericit atunci cand femeia este constanta, fara oscilatii afective. Ii vine greu sa diferentieze prietenia de iubire pentru ca in cuplu este un adevarat prieten. Lasa libertate de miscare femeii dar ii place sa o stapaneasca. Ea nu trebuie sa flirteze cu altii. Ii place ca sotia sa fie bine imbracata sa aibe parul lung si buzele umede. Daca ii usurezi dezbracatul nu mai poate rezista decat cu greu.
Viata sexuala a barbatului balanta:Femeia trebuie sa preia comanda dar nu trebuie sa uite ca el trebuie consultat in toate. Este foarte grijuliu ca ea sa ajunga la orgasm. Reactioneaza daca i se mangaie testiculele. Nu trebuie sa ne pierdem rabdarea, grabit el se va inhiba. Cu cat femeia este mai temperamentala cu atat mai grijulie trebuie sa fie. El prefera preambulul prelungit, palpitant. Combinarea artei de a iubi cu linistea, garanteaza satisfacerea sa. Este un bun cunoscator al anatomiei femeii. Are o fantezie bogata si intuitii erotice perfecte. Are rezistenta, este incet dar constant. Savureaza draagostea numai atunci cand aceasta nu cade in banal si in obisnuit. Se pricepe la mangaieri. In timpul preambulului este rabdator. Actul sexual este pentru el eveniment. Stie ce simte o femeie cand i se mangaie trupul. Partenera sa ideala este femeia relaxata si rabdatoare. Daca totusi preambulul i se pare prea lung trebuie sa ia ea comanda, dar in mod discret. Nu este prea credincios pentru ca sentimentele sale sunt superficiale. Nu vede nimic rau in a avea relatii cu doua persoane deodata. Ii plac picturile corporale. Este erotic rafinat, ii plac variatiunile neobisnuite. Sunt foarte atragatori si de aceea multi dintre ei ajung gigolo sau homosexuali. Un barbat balanta poate fi bisexual. Caracteristica de baza este fantezia.
Zone erogene:
Spatele si fundul sunt zonele lor erogene. Pot fi astfel dezarmati in timpul dansului. Se excita foarte tare cand simt pe spate sfarcurile partenerei. Este cel mai sensibil la fund. Femeile balanta se recunosc dupa forma deosebit de rotunjita a acestei parti.

[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu