Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

La limita puterii de intelegere .....  

Balta

Orice vrajitoare are o balta unde practica ritualurile vrajitoresti, o balta renumita a fost balta de la Stefanesti , unde se adunau vrajitorii si vrajitoarele , un loc care se situeaza deja intre legenda si realitate, sigur de foarte multi ani nu se mai aude de vrajitori si vrajitoare acolo. De mult, la balta de la Stefanesti , se verificau puterile vrajitoarelor si vrajitorilor , o data pe an se adunau vrajitorii, iar magii vrajitori , un fel de consiliu superior al vrajitorilor, condus de un mare vrajitor, supuneau unui ritual dur pentru toti cei care pretindeau ca au har. Proba consta in legarea la ochi, la maini si la picioare al celui care pretindea ca detinea puterea magiei si a vrajitoriei dupa care era aruncat in apele baltii. Daca intr-adevar avea puterea magica, el ramanea la suprafata iar in cazul in care era un impostor sau o impostoare se inneca fara ca cineva sa incerce sa il salveze. Vultimul vrajitor cu har care a trecut prin aceasta proba a fost bunica mea vrajitoarea Sabina mama mamei mele (Mama Omida).

"Am fost aleasa in primul rand pentru ca asa fusese randuit, nu doar ca, mama avea preferinta sa predea fetei stafeta de la o varsta frageda, 13 ani. De la acea varsta am fost prezenta la toate ritualurile, care au avut rol de pregatire si dezvoltare a acelui "dar" ce urma sa il mostenesc de la mama mea mama Omida".

La 14 ani am fost primita in marele cler vrajitoresc din Romania , supusa acelui comitet din care facea parte si bunica mea Sabina, care a murit cind aveam 21 de ani, sigur, eram incoronata , trebuia in noaptea de Sf Andrei sa dau proba singura la balta. Aveam doar 14 ani si vreau sa va spun ca nu am simtit nici macar o clipa frica sau teama , aveam sentimental ca acel lucru il faceam de o viata si ca tot cea ce invtase-m pana atunci incepea sa se lege si sa capete un contur mistic, dand-mi apoi seama ca toate puterile mamei mele incep sa se inradacineze in mine, dandu-mi o usurinta foarte mare in manipulare lor.

[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu