Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Vrajitoare - Mama Omida  


Mama Omida

Mama s-a nascut pe 22 decembrie 1940, in comuna Rusetu, judetul Buzau,exact langa ochiul de balta unde bunica mea Sabina facea descantece. Mama nu era cunoscuta in mass-media, ci datorita reclamei care se facea din "gura in gura", avea o atractie irezistibila, cu o energie pozitiva foarte mare, indiferent ca o persoana era rea sau buna in prezenta mamei mele aceasta devene intr-un mod miraculos un om bun si cald. Mamei mele is se spunea " Mama Omida ", pentru ca, gaseai la ea grija aceea de mama care te vindeca nu doar de raul facut de altii ci si spiritual, te facea sa intelegi lucruri care initial pareau de neconceput, facea bine tuturor fara preferinta si nu promitea niciodata lucruri pe care nu le dorea in lucrarile ei , pentru a nu-si incalca principiile si juramantul. Dintre clientii de vaza ai mamei amintesc cateva persoane importante care erau nedeslipite de viata mamei: Laila, amanta avocatului Vernescu (lui Vernescu i-a prezis moartea sotiei , Doina Badea, Gopo cu sotia lui, sotiei lui Gopo i-a prezis cind va muri acesta.


Prin Doina Badea Mama Omida a fost contactata de Elena Ceausescu. Elena Ceausescu a venit pentru Nicusor care se stie ca era afemeiat, ea Elena dorea ca Nicusor sa se casatoreasca cu fiica primarului din Targoviste, Nicusor fiind in perioada aceea cu Geanina Matei. Elena era o femeie ambitioasa care ii cera mamei mele lucruri groaznice, dar mama mea nu a vrut niciodata sa decurga la " magia neagra " , dar a aceptat sa fie una din vrajitoarele acesteia alaturi de Zvetlana si calugarul Tibetan cu scopul de a o imbuna de raul care il facea Zvetlana.
In ultima vizita a Elenei Ceausescu la mama aceasta i-a spus lucrurile ingrozitoare pe care le vedea, prezicandu-le moartea in conditii dezastroase intr-o luna decembriea aproape de o sarbatoare mare, anuntandu-i ca se si retrage. Datorita Zvetlanei ,Nicolae si Elena Ceausescu au devenit fanatici pentru ideea care le-a inoculato aceasta cum ca pot avea totul fara nici o restrictie, iar datorita intamplarilor din Decembrie 89 asupra Romaniei s-a abatut un blestem foarte puternic timp de 20 de ani care nu poate fi sters sau descantat.


[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu