Vrajitoare - Vrajitoarea Rodica Tamaduitoare - Vrajitoare

Vrajitoare, vrajitoarea, vrajitoare romania, magie, descantece, descantec , blesteme, blestem, dezleaga cununii, farmece, magie in cafea, tamaduitoare, prezice viitorul , ghiceste, amulte, amulte protectoare, mama omida, vrajitoarea rodica, voodo, regina magiei, magie , datul in carti , cum se fac farmece , carti de tarot , ghicit in cafea , totul despre tarot , prezicatoare

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe

Vrajitoare Romania Rodica Gheorghe
vraji vrajitoare farmece magie romania wicca vrajitoare vrajitoare

Carti de tarot - MOARTEA  


XIII - MOARTEA


Corespondenta astrologica: Saturn in casa Numarul 8. Planeta frontierei, a separarii si despartirii in campul decesului si devenirii.Mitologie: Fratii Thanatos (Moartea) si Hypnos (Somnul), fiii Noptii (Nyx).Yi Jing: 59 Huan/Dizolvarea.


Descriere


Moartea inseamna despartire, marea renuntare, sfarsitul, dar ea devine si un precursor al noului. Ne pune in primul rand in vedere sfarsitul. Partea buna poate consta intr-o izbavire de pace pe care am dorit-o de multa vreme, insa vom trece si prin experiente dureroase. Cartea reprezinta sfarsitul natural si faptul ca a sosit momentul sa dam drumul la ceva. Este pe nedrept o carte temuta. Cei care privesc totul in roz si care nu o inteleg o talmacesc doar ca vestitor al Noului si vor sa ne priveze de trairea profunda a despartirii si de atitudinea pozitiva fata de viata.Profesional: Moartea semnifica sfarsitul activitatii noastre de pana acum, ne cere sa renuntam la sarcini si sa ne golim in interior pentru a fi pregatiti pentru ce va urma. Trebuie sa incheiem in liniste socotelile cu trecutul si sa ne punem intrebarea daca am indeplinit asteptarile puse de noi. In acest mod putem sa ne despartim cu sentimentul implinirii.Constiinta: Cartea inseamna ca am ajuns la sfarsitul unui proces evolutiv si trebuie sa renuntam la vechea imagine despre lume sau identitate. Este vorba despre conceptii, pareri sau convingeri, care nu provin din propria noastra fiinta, ci care au fost imprumutate adesea intr-un mod necritic. Poate fi vorba si de profiluri sau masti cu efect, zamislite de noi, si la care renuntam acum pentru ca adevaratul chip sa iasa la lumina si sa se dezvolte. In plan profund aceasta carte inseamna ca dobandim o imagine noua despre moarte.Relatii personale: Moartea inseamna ca o faza evolutiva se apropie de sfarsit, deseori simbolizeaza si despartirea de un tovaras de drum. Chiar daca este extrem de dureroasa, nu ne putem sustrage acestei experiente, pentru ca cel care fuge este expus blestemului. Dimpotriva, ar trebui sa-i multumim tovarasului nostru pentru timpul petrecut impreuna si sa-i uram ramas bun cand va porni pe noul sau drum.




[get this widget]

AddThis Social Bookmark Button

0 comentarii

Trimiteți un comentariu